Selena Gomez s-a tuns și poartă acum cel mai cool breton al sezonului

La doar câteva săptămâni după ce ne-a uimit cu noua ei culoare de păr, Selena Gomez a decis că este timpul pentru o nouă schimbare: s-a tuns și poartă acum cel mai cool breton al sezonului.

Pentru unele persoane, durează o veșnicie până iau decizia de a-și schimba look-ul și până se obișnuiesc cu el, însă nu este cazul celebrităților. Când ai la îndemână cei mai buni hairstyliști, de ce ai mai avea dubii? Selena Gomez știe asta și se pare că în ultimul timp, odată cu toate schimbările din viața ei, artista este foarte deschisă la schimbări de look radicale.

După ce a trecut de la părul brunet la cel blond platinat, acum a decis să încerce și o tunsoare care să îi schimbe complet fizionomia. Selena a ales să poarte una dintre cele mai în vogă tunsori ale sezonului (potrivit platformei Pinterest): un breton tip „draperie”, foarte filat și subțire.

Fie că îl poartă pe toată fruntea, într-o parte sau cu cărare pe mijloc, ne place la fel de mult. Și judecând după toate modurile în care l-a purtat, suntem sigure că nu este vorba despre vreo meșă sau vreun truc pentru a ne păcăli că poartă un look nou, ci Selena chiar a renunțat la părul ei pentru această tunsoare super-cool.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro