Selena Gomez era să moară după transplantul de rinichi

Selena Gomez era să moară după transplantul de rinichi

Selena Gomez a suferit complicații după transplantul de rinichi. În luna septembrie a anului trecut s-a aflat că Francia Raísa i-a donat un rinichi vechii sale prietene, Selena Gomez, care suferea de lupus – probabil cel mai curajos și emoționant gest de prietenie între două fete al anului 2017. Gomez a vorbit pentru prima dată despre transplant pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ea și Raísa în spital; a urmat un interviu în cadrul emisiunii Today, unde cele două au dezvăluit detalii despre transplant, cum a decurs pregătirea și cum s-au recuperat.

Acum Raísa vorbește din nou despre procedură într-un interviu acordat revistei W și oferă câteva detalii care i-ar putea șoca pe fani. Aparent, Gomez a fost în pericol de moarte în timpul procedurii.

„Recuperarea a fost grea”, a declarat Raísa. „Nu puteam să mănânc, nici să beau nimic. Iar Selena a suferit o complicație. La câteva ore după operație, m-am trezit cu un mesaj de la ea în care-mi scria că e foarte speriată. I se sparsese o arteră. A fost nevoie de o nouă operație, prin care doctorii i-au luat o venă din picior pentru reconstrucția unei noi artere. Putea să moară.”

Din fericire, atât Gomez cât și Raísa au ieșit din operații mai sănătoase și mai puternice ca niciodată. Raísa e acum protagonista noului spinoff al serialului Black-ish, Grown-ish, iar Gomez spune că urmează să lanseze noi melodii. „Lucrurile par că merg înspre bine, acum sunt mai motivată și mai inspirată ca niciodată,” spune Raísa.

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com