Selena Gomez cel mai cool mod de a purta tunsoarea bob

Învață de la Selena Gomez cel mai cool mod de a purta tunsoarea bob

Selena Gomez este o sursă de inspirație în atât de multe moduri. Însă ultima fotografie postată de ea pe Instagram ne-a fost adresată nouă, pasionatelor de beauty. Selena tocmai ne-a inspirat cu cel mai cool mod de a purta tunsoarea bob: o coafură wet look perfectă.

Am admirat-o pentru buclele perfecte și imediat am întins mâna spre ondulator să le încercăm și noi. Nici cu părul drept nu a reușit să treacă neobservată și de-abia am așteptat să folosim placa pentru a obține și noi părul neted. Însă ultima fotografie pe care Selena a postat-o ne-a inspirat cu un nou mod de a stiliza tunsoarea bob.

Selena își poartă părul tuns bob într-o coafură wet look perfect stilizată, super în vogă în acest moment (am văzut-o peste tot în prezentările pentru primăvară-vară 2017). Cu o privire sexy peste umăr și un machiaj smokey intens, Selena știe exact cum să poarte look-ul wet și se pare că o prinde de minune.

https://www.instagram.com/p/BR9SEIUgS1U/

Dacă vrei să încerci și tu coafura Selenei, vei avea nevoie de un ulei pentru păr, fixativ și mult, mult gel de păr. Poți urmări acest tutorial pentru a „fura” trucurile de care ai nevoie sau pentru a te inspira pentru o altfel de coafură wet.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro