Secretul tenului perfect al Bellei Hadid

Secretul tenului perfect al Bellei Hadid

Bella Hadid este una dintre cele mai apreciate modele ale momentului. Probabil ca și mine, și voi sunteți extrem de curioase să aflați care este rutina ei de beauty, fiindcă fiecare apariție a ei pe podiumuri sau pe covorul roșu este impecabilă. Vești bune! Bella Hadid ne-a împărtășit secretul tenului ei perfect.

Îngrijirea este esențială pentru Bella Hadid, ceea ce este de înțeles dacă analizăm literalmente oricare fotografie în care tenul ei este surprins de aproape. Este perfecțiunea întruchipată! Secretul tenului ei perfect? Ați ghicit, este vorba despre hidratare intensivă. Bella a dezvăluit pentru GLAMOUR US mai multe detalii despre rutina de make-up și skincare.

Se machiază singură

„Îmi fac singură machiajul atunci când nu lucrez. Îmi plac mult fardurile de pleoape în culori taupe, un eyeliner auriu, și un ten proaspăt, cu un adaos mic de strălucire. Face tenul mai luminos. Nu îmi place să am mult machiaj pe fațp. Și folosesc un clește pentru întors genele. Indiferent dacă aplic sau nu mascara, este un must!”, a dezvăluit Bella.

Un sfat de frumusețe de la mama ei

„Mama mea [vedetă TV și model, Yolanda Hadid] nu m-a învățat foarte multe despre machiaj când eram mică, pentru că am început să mă machiez cam în perioada în care ea s-a îmbolnăvit [a suferit de boala Lyme]. Însă mi-a spus întotdeauna, „Ai grijă de piele înainte să te machiezi”. Așa că acum încert să am o rutină constantă, mai ales când călătoresc. Nu plec de acasă fără serumuri sau uleiuri”, a mai spus fotomodelul.

Secretul tenului ei perfect

„Obișnuiam să mă spăl pe față seara și să nu aplic nimic, însă acum dacă dorm fără să mă hidratez, fața mea se simte uscată și mă strânge. Ador măștile. Mi le fac tot timpul. Sunt obsedată de măștile exfoliante negre, și folosesc o mască-șervețel dimineața, când trebuie să ajung devreme la un eveniment. Atât de energizant!”, a explicat Bella Hadid.

Cel mai mult îi place la ea însăși… „Dacă vorbim la modul general, atunci personalitatea. Ador să fiu amuzantă și să-i fac pe alții fericiți. Dar dacă vorbim despre față, atunci buzele. Sunt simplu de augmentat cu un liner”.

Adoră anii ’90

„Pun ceva specific anilor ’90 în look-ul meu în fiecare zi. Sunt obsedată de scrunchies și acele bentițe negre, elastice, pentru păr. Am 100 din acestea pentru a-mi ține părul atunci când mă spăl pe față. Hairstilistul meu, Jen Atkin, m-a învățat că sunt la modă din nou”, spune ea.

„Cu siguranță mă simt mai sexy atunci când port parfumuri captivante, precum Goldea. Îl pulverizez pe o încheietură, apoi pe cealaltă, iar apoi le ating una de alta. Cea mai importantă amintire legată de un parfum: mereuîmi voi aminti felul în care mama mea mirosea atunci când eram mică, a cardamom. Este un miros frumos. Îmi amintește de acasă și mă face să mă simt la fel cum mă simt în preajma mamei mele: foarte înrădăcinată”, a încheiat Bella.

Acum știți, secretul tenului perfect al Bellei Hadid este hidratarea. Află de aici cum să aplici crema hidratantă pentru a o folosi la potențial maxim!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com