Kim Kardashian dezvaluie secretele unui selfie reusit

Secretele lui Kim Kardashian pentru un selfie reușit

Cine ar putea să ne spună care sunt secretele unei fotografii reușite dacă nu chiar regina neîncoronată a selfie-urilor, Kim Kardashian?  

Toată lumea știe că soția lui Kanye West este înnebunită după selfie-uri. Doar a scos și o carte cu cele mai bune dintre ele care, culmea, s-a bucurat de un mare succes.

Într-un interviu acordat E! News, Kim Kardashian a dezvăluit secretele unui selfie reușit. Să luăm notițe…

      1. Ai nevoie de lumină bună: Zona T a feței trebuie iluminată. Acesta este un detaliu cheie pentru un selfie reușit, așa că nu neglija acest aspect.
      2. Ține aparatul de fotografiat mai sus de privire: Kim Kardashian spune că nu e nimic mai rău decât să te fotografiezi de jos – asftel apare efectul de bărbie dublă.
      3. Cunoaște-ți unghiul cel bun: Este important să știi care sunt unghiurile care te scot în evidență și să te fotografiezi astfel.

Hey Guys! LuMee cases are featured today as Amazon’s Prime Deal of the Day. Best deal ever! #PrimeDay #LuMee amzn.to/29kDDyJ

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mai nou, selfie-ul în lift câștigă din ce în ce mai mult teren. Află care sunt trucurile și care sunt vedetele de la care te poți inspira pentru un selfie reușit în lift.  Pentru că fenomentul selfie a luat amploare, merită să dezbatem dacă trebuie să fim în tendințe sau suntem #antiselfie.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro