Scarlett Johansson, critici dure la adresa lui James Franco

Scarlett Johansson nu s-a poticnit când a criticat atitudinea lui James Franco, care s-a declarat în favoarea mișcării Time’s Up în public, în timp ce era acuzat de hărțuire sexuală. Video: Scarlett Johansson, critici dure la adresa lui James Franco.

„Ce mă derutează pe mine – cum poate o persoană care își declară în public sprijinul față de o organizație care ajută victimele abuzului și hărțuirii sexuale în timp ce, în privat, urmăresc și agresează oameni care nu au nicio putere.” A spus Johansson sâmbătă la Marșul Femeilor din Los Angeles. „Apropos, îmi vreau insigna înapoi.”

Johansson se referă la apariția lui Franco de la ceremonia Globurilor de Aur, când s-a alăturat altor vedete, îmbrăcându-se în negru și purtând o insignă Time’s Up în semn de solidaritate față de inițiativă – lansată să ajute femeile să lupte împotriva discriminării la locul de muncă.

Reprezentatul lui Johansson a confirmat că prin comentariile ei se referea la Franco. Pe de cealaltă parte, Franco a negat afirmațiile la adresa lui și a continuat să încurajeze femeile să să pronunțe în privința acestor probleme.

Tot actorul spune că și el are versiunea lui a felului în care au decurs lucrurile, însă se va abține de la a o face publică pentru că sprijină mișcarea.

„Și dacă va trebui să sufăr această lovitură pentru că n-am de gând să încerc să infirm întâmplările, o voi face, deoarece am încredere în mișcare,” spune el.

Nominalizat pentru Cea mai bună interpretare într-un rol principal masculin, pentru personajul său, Tommy Wiseau în „The Disaster Artist”, Franco a participat duminică seara la premiile Screen Actors Guild, deși a sărit peste covorul roșu.

Totuși, și Johnsson a fost arătată cu degetul din cauza faptului că a lucrat cu Woody Allen, a cărui fiică adoptată l-a acuzat de abuz sexual pe când era doar o copilă. Actrița din „Avengers”, care a jucat în trei dintre filmele lui Allen, a păstrat tăcerea pentru o mare parte din timp, în ciuda acuzelor venite din partea altor actori care au lucrat cu Allen, printre care colega ei din „Vicky Christina Barcelona”, Rebecca Hall.

Farrow a descris așa-zisul abuz într-un prim interviu televizat săptămâna trecută, deși l-a acuzat pentru prima dată pe Allen în public în 2014. În același an, Johansson a negat c-ar fi știut ceva despre acest incident într-un interviu cu The Guardian.

„Ar fi ridicol din partea mea să fac orice fel de presupunere,”, a spus Johansson.

https://www.youtube.com/watch?v=OO5_E0_NAOg

Eliza Nita
eliza.nitta@yahoo.com