Sandra Bullock neagă că și-ar fi injectat fillere în pomeți și explică apariția ei la Premiile Oscar

Sandra Bullock neagă că și-ar fi injectat fillere în pomeți și explică apariția ei la Premiile Oscar

Apariția Sandrei Bullock pe covorul roșu la Premiile Oscar 2018 a stârnit controverse. Fanii vedetei au observat o schimbare în fizionomia ei și au presupus că aceasta și-ar fi injectat fillere în pomeți. Sandra Bullock a negat oficial aceste zvonuri și a oferit o explicație pentru felul în care arăta în acea zi.

Recunoaștem, și nouă ni s-a părut puțin ciudată apariția Sandrei Bullock la Premiile Oscar 2018. Chipul actriței părea diferit, iar fanilor le-a atras atenția acest aspect, speculând că Sandra și-ar fi injectat fillere în pomeți. Într-un interviu acordat publicației InStyle, Sandra Bullock a dezmințit aceste zvonuri și a explicat de ce fizionomia ei părea diferită la Premiile Oscar.

Sandra Bullock, despre zvonul că și-ar fi injectat fillere în pomeți

„La această ediție a Premiilor Oscar nu mă simțeam bine și aveam alergii, dar am spus ”Voi merge, este parte din jobul meu și sunt fericită să mă aflu acolo”. Apoi, în ziua următoare, ei (cei care au văzut-o) spuneau „Oh, și-a injectat fillere și implanturi”. Când am văzut pozele și cât de umflată eram, am înțeles de ce”, a explicat Sandra Bullock.

Concluzia? Sandra Bullock nu și-a făcut implanturi și nici nu și-a injectat fillere în pomeți, iar aspectul neobișnuit al chipului ei la Premiile Oscar 2018 a fost doar o consecință a alergiilor.

Primăvara ne dă bătăi de cap din acest punct de vedere, așa că iată cum să supraviețuiești sezonului alergiilor cu 6 schimbări importante. În plus, pentru că nu poți evita la nesfârșit simptomele alergiilor, ți-am pregătit 5 trucuri de machiaj pentru a le masca. Cel mai indicat este să eviți contactul cu alergenii, dar această sarcină pare a fi imposibilă, și iată că se întâmplă și la case mai mari. Simptomele i-au dat bătăi de cap Sandrei Bullock pe covorul roșu, iar fanii au tras imediat concluzia că a actrița ar fi recurs la metode chirurgicale de înfrumusețare.

Foto: Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com