dovada că Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat

Să fie aceasta dovada că Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat?

Din vara anului trecut tot circulă zvonuri cum că Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat. Nici unul dintre cei doi nu a recunoscut nimic, deși au mai fost văzuți împreună. Însă acum avem o fotografie care pare să fie dovada că Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat. 

În primăvara anului trecut, Katy Perry și Orlando Bloom anunțau că se despart după o relație de aproape un an. Cântăreața a vorbit atunci despre separarea de cunoscutul actor și a mărturisit că însă sunt în relații bune. În ceea ce-l privește pe Orlando, despre el s-a spus că ar avea o relație cu Nina Dobrev, însă lucrurile au rămas doar la nivel de zvon. Într-un interviu însă, actorul a recunoscut cât de mult își dorește o soție.

În august 2017, Katy și Orlando au fost văzuți împreună la un concert Ed Sheeran. Bineînțeles, vestea a aprins fanii cuplului, care au comentat pe Twitter sperând că cei doi sunt din nou împreună. Însă nici Katy, nici Orlando nu au făcut niciun comentariu pe acest subiect, deși au mai fost văzuți împreună de atunci. Săptămâna trecută au fost fotografiați când vizitau obiectivele turistice din Praga, iar imediat după Anul Nou au plecat împreună într-o vacanță.

Însă o fotografie recentă ne-a pus pe gânduri și ne-a făcut să ne întrebăm dacă nu cumva aceasta este dovada că Orlando Bloom și Katy Perry s-au împăcat. La sfârșitul săptămânii trecute, pe când Katy se afla în Chile pentru un concert, ea a fost fotografiată purtând un hanorac plin cu imagini cu fața lui Orlando Bloom.

Un hanorac pe care l-am mai văzut în trecut… Orlando a purtat unul identic (să fie același?) într-o fotografie alături de câțiva prieteni, dar și mama lui a purtat unul la fel.

best gift ever surprise visit from me mum

O postare distribuită de Orlando Bloom (@orlandobloom) pe

Nu în urmă cu mult timp, o sursă a confirmat pentru publicația The Sun că Orlando și Katy au mai dat o șansă relației: „s-au împăcat. Katy vrea să facă lucrurile să meargă de data asta. A încercat, dar nu-l poate uita. Ține prea mult la el. De data asta nu vor să mai iasă în față – dar sunt împreună.“

La începutul lunii ianuarie, cei doi au fost surprinși de un fan luând micul dejun într-un resort de lux din Maldive. La scurt timp după ce a apărut această poză pe Twitter, Orlando a postat o imagine pe contul lui de Instagram din același loc.

lookin into 2018 like #amillafushi #grateful

O postare distribuită de Orlando Bloom (@orlandobloom) pe

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro