printul william sexul celui de-al treilea copil

Să fi dezvăluit Prințul William din greșeală sexul celui de-al treilea copil al său?

Ducele și Ducesa de Cambridge așteaptă un micuț prinț? Se prea poate ca prințul William să fi dezvăluit din greșeală sexul celui de-al treilea copil al său. 

Zilele trecute, Aston Villa, echipa preferată de fotbal a Prințului William a câștigat campionatul. Ducele de Cambridge a urmărit meciul pe stadion alături de fostul fotbalist John Carew.

Jack Grealish, fotbalistul Aston Villa a înscris un gol spectaculos în minutul 85, care a asigurat victoria echipei. Prințul William a fost atât de bucuros că ar fi spus fanilor: „o să insist ca bebelușul să fie numit Jack (n.red.: după numele fotbalistului Jack Grealish)“, spune tablodiul britanic Mirror. După o scurtă pauză, Prințul William a adăugat: „…sau Jackie.“ Să fi dezvăluit Prințul William din greșeală sexul celui de-al treilea copil al său? Nu vom ști decât peste o săptămână, când cel de-al treilea bebeluș regal va veni pe lume.

Bineînțeles, la casele de pariuri din Marea Britanie se fac pariuri pe numele celui de-al treilea copil al ducelui și ducesei de Cambridge. Albert, Arthur sau Philip (după numele bunicului Prințului William) sunt cele mai populare nume de băieți. În ceea ce privește numele de fete, Alice și Mary sunt favorite.

Foto: Hepta

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro