Rutina de beauty a Dakotei Johnson este șocant de simplă

Rutina de beauty a Dakotei Johnson este șocant de simplă

Rutina de beauty a Dakotei Johnson nu implică foarte multe produse, și nici ore întregi de stat cu măști pe față. Principiul ei este unul cât se poate de simplu: curățare și hidratare.

Dakota Johnson are apariții de-a dreptul luxuriante pe covorul roșu, însă în spatele lor stă o rutină de beauty șocant de simplă.

„Mă atrag ambalajele frumoase, deci cumpăr o grămadă de produse, dar ajung să nu le folosesc pe niciunele dintre ele. Doar îmi place cum arată. Am, într-adevăr, cea mai simplă rutină: mă spăl pe față dimineața și seara, iar apoi mă hidratez; în timpul zilei, adaug cremă cu protecție solară. La momentul actual, îmi plkac produsele Lancer”, a dezvăluit actrița, pentru GLAMOUR.

Nici cu machiajul nu exagerează, astfel că nu îi place să își acopere fața cu produse dacă nu este vorba despre o ocazie specială: „Nu prea port machiaj dacă nu trebuie. Dacă ies undeva, folosesc puțin corector, ruj și mascara.”

Unul dintre trucurile la care apelează pentru a arăta impecabil sunt picăturile pentru ochi. „Bună, sunt Dakota și sunt dependentă de picăturile pentru ochi; ultima dată când le-am folosit a fost acum 20 de minute. Serios, chiar sunt dependentă de picăturile pentru ochi… Pur și simplu ador cum le simt în ochi. Este o senzație glorioasă”, a spus ea.

Trucul pentru aplicat mascara al bunicii ei este genial

„Ea [actrița Tippi Hedren] se uita la mine în timp ce îmi aplicam mascara odată, și mi-a spus că dacă țin oglinda jos și aplic mascara în timp ce mă uit în jos, voi obține o acoperire mai mare, de la baza genelor, până la vârf. Și, desigur, a avut dreptate! Este o vedetă de cinema, la naiba; este o legendă!”, a mai dezvăluit Dakota.

Parfumul preferat este, desigur, cel pe care îl reprezintă. „Întotdeauna am purtat parfum, peentru că ador să las o aromă în urma mea. Ador faptul că parfumul te poate purta imediat într-un anumit loc. Prefer mirosurile florale celor de mosc. În momentul acesta, port Gucci Bloom; este foarte floral, așa că îl ador. Mama mea [Melanie Griffith] a purtat același parfum toată viața mea, iar asta a fost foarte reconfortant pentru mine”, a mai spus actrița.

Chiar și celebritățile pot avea momente în care nu se simt tocmai bine în corpul lor, însă acestea alternează, din fericire, cu momentele minunate de încredere. „Pentru rolul lui Susie, o dansatoare de balet, în Suspiria, m-am antrenat aproximativ șase luni cu briliantul coreograf belgian-francez Damien Jalet. Chiar am dansat cu o companie din L.A. până la 16 ani, așa că a fost minunat să mă antrenez din nou. Am repetat șase sau opt ore pe zi până în ziua filmărilor, iar apoi am continuat cu două ore de repetiții în timpul filmărilor. A fost cu adevărat cea mai wild experiență. Am învățat că dacă muncesc din greu, sunt capabilă să fac tot felul de lucruri cu corpul meu”, a explicat ea.

Greșelile de beauty pe care le regretă

„Sunt câteva tatuaje care îmi doresc să nu mai fie pe corpul meu, dar se întâmplă, bănuiesc, și recunosc că îmi fac în continuare altele. De asemenea, mă simțeam puțin năstrușnică dimineață și mi-am tăiat bretonul dintr-o apucătură, după șase luni în care l-am lăsat să crească, așa că sper să nu regret asta!”, a încheiat ea.

Acum că am aflat totul despre rutina de beauty a Dakotei Johnson, putem concluziona că frumusețea vine din simplitate, mai ales în cazul ei!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com