Romain Dauriac, șocat de decizia lui Scarlett Johansson, o imploră să nu divorțeze de el

Romain Dauriac, șocat de decizia lui Scarlett Johansson, o imploră să nu divorțeze de el

 

La sfârșitul lunii ianuarie, vestea că Scarlett Johansson divorțează de soțul său la nici doi ani de când s-au căsătorit, a luat pe toată lumea prin surprindere.

Acum, Romain Dauriac face prima declarație cu privire la divorțul intentat de actriță. Acesta spune că a fost șocat de decizia acesteia și că o imploră să negocieze termenii și să ajungă la un punct comun, fără să implice instanța sau presa în viața lor privată. Atât Dauriac cât și Johansson își doresc ca fetița lor să locuiască împreună cu ei. Fostul jurnalist face acuzații grave la adresa actriței și spune că el a fost singurul care a avut grijă de copilul lor deoarece actrița călătorește foarte mult. El își dorește ca Rose să locuiască împreună cu el în Paris și Scarlett să o viziteze de câte ori își dorește“. Acesta mai spune și că „s-a săturat ca el și fetița lor să își trăiască viața în funcție de programul actriței“.

„Este foarte trist, în special pentru fetița noastră, că Scarlett a ales să depună actele pentru divorț și a făcut problemele noastre publice. O implor să renunțe la aceste măsuri extreme și, oricât de inconfortabil ar fi pentru amândoi, să continuăm să negociem termenii despărțirii noastre. Suntem părinții unei fetițe minunate pe care o vom continua să o creștem împreună mulți ani de acum încolo și alături de care vom trăi atât bucurii, cât și momente mai dificile, așa cum face un părinte“, a spus Dauriac într-un comunicat de presă.

Hal Mayerson, avocatul lui Dauriac susține că cei doi se aflau în timpul negocierilor atunci când Johansson a depus actele pentru divorț. „Am fost șocați când am aflat acest lucru. Eram în plin proces de negociere, așadar ne-a luat prin surprindere. Le-am transmis lui Johansson și avocaților ei că vom face orice este posibil pentru a nu se ajunge aici“, a declarat Mayerson. Acesta mai adaugă faptul că Dauriac nu își dorește să o îndepărteze pe actriță de fiica sa. „Doamna Johansson are două apartamente în Paris. O poate vizita pe fiica sa, Rose, oricând își dorește. Clientul meu s-a săturat ca el și fetița lor să își organizeze viețile în funcție de programul pe care îl are Johansson“, a declarat avocatul Hal Mayerson pentru publicația People.

Motivul pentru care e posibil ca mariajul lor să se fi destrămat? Scarlett Johansson nu crede în monogamie! Citește declarația ei AICI.

 

 

 

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro