Rihanna și Donald Glover lucrează la un proiect secret împreună?

Rihanna și Donald Glover lucrează la un proiect secret împreună?

Ieri a început să circule pe internet o fotografie cu mult iubita Rihanna și rapperul și actorul Donald Glover. Cei doi au pozat împreună și așa cum probabil vă așteptați, au făcut adevărate valuri și au stârnite nenumărate întrebări legat de ce plănuiesc împreună. Un proiect secret, poate? Rămâne să aflăm!

Rihanna + Donald Glover = ?

Fanii cântăreței au început rapid să speculeze că Riri și Glover s-ar afla în Cuba, pe platoul de filmare al unei pelicule semnate de Hiro Murai, chiar în Havana. Ulterior au început să apară și alte fotografii cu Rihanna din același loc.

Murai este cel care i-a regizat și videoclipul „This Is America” al lui Donald Glover, precum și multe episoade ale îndrăgitului serial „Atlanta”.

Un website din Cuba a mai dezvăluit că alături de Rihanna și Glover sunt prezenți și Letitia Wright (Black Panther), precum și Brit Nonso Anozie. Pelicula se pare că se intitulează „Guava Island”.

Tot ce știm este că suntem super pregătite oricând pentru orice o include pe Rihanna, și nu că ar mai fi nevoie să menționăm, dar același lucru îl putem spune sus și tare și despre Glover. Fie că este vorba într-adevăr de filmul „Guava Island” sau de un nou album, noi vom fără îndoială pe poziții.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com