Rihanna s-a întâlnit cu Președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru a discuta despre accesul la educație al copiilor din medii defavorizate din lumea întreagă.

Rihanna s-a întâlnit cu Președintele Franței, Emmanuel Macron

Rihanna s-a întâlnit cu Președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru a discuta despre accesul la educație al copiilor din medii defavorizate din lumea întreagă. 

În această perioadă, Rihanna se află în turneul european de promovare al filmului Valerian, dar a luat o scurtă pauză pentru a se duce la Paris să se întâlnească cu președintele francez, Emmanuel Macron.

Totul a început cu un mesaj pe Twitter: Rihanna, care este ambasador global al organizației Global Partnership for Education, i-a scris președintelui francez pe tema educației copiilor din medii defavorizate, iar acesta a invitat-o pe cântăreață la Palatul Élysée pentru a discuta despre acest subiect.

La sosirea la Palatul Élysée, Rihanna a fost întâmpinată de Prima Doamnă, Brigitte Macron. Artista a purtat un sacou navy supradimensionat peste un blazer gri, o pereche de pantaloni cropped, care îi lăsau la vedere sandalele albe cu toc. Brigitte Macron a ales o pereche de skinny jeans, o jachetă albă cu mânecă scurtă și o pereche de pantofi cu toc.

rihanna emmanuel macron

Rihanna a postat câteva insta story-uri de la întâlnirea cu soții Macron

După întâlnire, Rihanna a declarat pentru WWD că președintele francez și Prima Doamnă au fost foarte primitori, iar discuția s-a focusat pe tema educației. Artista a mărturisit că un mare anunț va fi făcut în septembrie, fiind urmat de o muncă în Africa în luna octombrie. „Am fost atât de inspirată și impresionată de conducerea sa. Abia aștept să văd unde va duce asta, dar cred că acesta este anul educației“, a spus artista de 29 de ani.


Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro