Rihanna

Rihanna poartă un inel de logodnă?

Atunci când Rihanna iese în oraș, este greu să treacă neobservată. Sigur, in mare parte datorită faptului că este un mega star care a câștigat mai multe premii Grammy și că este fondatoarea brandului de make-up Fenty Beauty, dar ținutele sale necesită, de asemenea, atenție.

Dar în ciuda aparițiilor ei extravagante și uneori, controversate, una singură ne-a atras atenția. În cea mai recentă ieșire în New York, îmbrăcată într-o geacă colorată și supradimensionată semnată Dolce&Gabbana, un accesoriu ne-a luat privirea. Un inel cu diamante pe degetul inelar, acolo unde este pus inelul de logodnă! Hmmm, RiRi, vrei să ne transmiți ceva?

Iată cum arată inelul purtat de Rihanna

 

🎄

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri) pe

La o privire mai atentă, inelul pare a avea un diamant albastru central care este înconjurat de alte diamante mai mici, albe. Dacă ne întrebi pe noi, acesta arată ca un inel de logodnă!

Cei de la Daily Mail spun că acest lucru poate fi un indiciu a faptului că Rihanna se pregătește să meargă spre altar alături de iubitul ei, miliardarul Hassan Jameel, cu care cântăreața are o relație de câteva luni bune.

De asemenea, pe lângă acest inel de logodnă, Rihanna ne-a arătat că este îndrăgostită de diamante, aceasta purtând o pereche de șosete Gucci în valoare de 1,340 de dolari.

Iată cum arată șosetele în valoare de 1,340 de dolari

 

Desigur, inelul poate fi doar un accesoriu, însă noi așteptăm veștile bune! Până atunci noi o să ascultăm melodia Shine bright like a diamond.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro