Rihanna le răspunde din nou celor care o critică pentru că s-a îngrășat

Rihanna pare să se distreze mai mult ca niciodată, dar întreaga lume este preocupată de numărul ei de kilograme.

Totul a pornit de la un blogger care a criticat-o că s-a îngrășat, postarea devenind virală. Între timp, fondatorul site-ului respectiv, Dave Portnoy, a șters postarea, însă nu pentru că asta ar fi fost decizia corectă, ci pentru că nu a crezut că este îndeajuns de amuzantă (?!).

Rihanna le-a răspuns la scurt timp prin intermediul unei imagini amuzante postate pe contul său de Instagram. Două luni mai târziu, se pare că oamenii încă nu pot accepta faptul că Rihanna s-a îngrășat, dar nu are nicio problemă cu asta, din contră, se simte foarte bine în pielea ei. Artista are un nou iubit, strălucește pe covorul roșu în cele mai cool ținute și se distrează cu prietenele sale pe seama criticilor pe care le primește.

@robynsbish, unul dintre fanii Rihannei a publicat pe Instagram un video realizat acum 2 ani în care prietenele artistei glumesc cu ea, spunând că deși a intrat în magazin de doar două minute, are deja în mână patru pungi de snacks-uri. Postarea a devenit virală după ce Rihanna a lăsat un comentariu amuzant. „A pus cineva că sunt prea grasă?“, a scris artista, completând cu trei emoticoane care râd iar fanii au încurajat-o să-i ignore pe cei care o critică.

Indiferent de numărul de kilograme pe care îl are, Rihanna este una dintre cele de mai succes artiste ale momentului, iar atitudinea pe care a avut-o încă de la începutul carierei sale este unul dintre motivele pentru care a realizat atât de multe. Haideți să o admirăm pentru reușitele ei, nu să o criticăm pentru astfel de lucruri.

Și pentru că o admirăm pe Rihanna pentru stilul vestimentar pe care il are, intră în galeria foto pentru a vedea 10 trucuri de styling pe care le-am învățat de la ea.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro