Rihanna își lansează propria colecție de machiaj

Rihanna își lansează propria colecție de machiaj

Ahh, de când așteptăm vestea aceasta! Oficial, Rihanna își lansează propria colecție de machiaj! În ultimele luni, artista a dat câteva indicii cu privire la această știre, iar acum am aflat toate detaliile.

Ieri, a fost creat contul oficial de Instragram pentru Fenty Beauty și, în mai puțin de 20 de ore, aproape 5.000 de oameni au dat follow.

Conform postărilor publicate pe contul oficial, colecția se va lansa în toamna acestui an și va fi disponibilă în magazinele Sephora. Suntem mai mult decât bucuroase să vedem că România se află pe lista țărilor care vor comercializa colecția Rihannei.

#FentyBeauty by #Rihanna dropping this fall. Stay tuned for more.

O postare distribuită de Fenty Beauty by Rihanna (@fentybeautycosmetics) pe

Imprevizibilă, așa cum ne-a obișnuit, Rihanna va face un casting în trei orașe din America, pentru a selecta make-up artistul care va reprezenta brandul său. „Sperăm să construim o echipă cât mai diversificată, formată din experți în domeniu, capabili să reprezinte brandul. Acest tip de interviu va acorda șansa oricărui make-up artist din lume de a-și pune în valoare talentul și de a ocupa o poziție în cadrul unui brand nou și dinamic“, a spus Eric Soto, manager Kendo Brands, compania din care face parte și Fenty Beauty. „Concurenții care vor trece de primele două etape ale interviului și vor ajunge în etapa finală, vor avea ocazia de a o putea machia pe Rihanna și de a fi intervievați de aceasta.“

Ce spui de pasul pe care îl face Rihanna în cariera sa? Noi suntem încântate de colecția sa de machiaj și abia așteptăm să o descoperim – cu siguranță artista ne va încânta cu texturi și culori deosebite.

Foto:

 

erika
erika.chivu@ringier.ro