Rihanna dă startul unui nou trend de vară cu cel mai recent machiaj al său

Rihanna dă startul unui nou trend de vară cu cel mai recent machiaj al său

Rihanna a purtat recent un machiaj pe care presimțim că urmează să îl vedem la toate pasionatele de beauty în această vară. Ca un adevărat beauty icon, cântăreața dă startul unui nou trend de make-up, iar noi ne declarăm cucerite.

Vara ne simțim îndreptățite să purtăm look-uri mai vesele, mai luminoase, culori mai deschise și care ies mai tare în evidență. Machiajul purtat recent de Rihanna îndeplinește toate aceste criterii, așa că suntem de părere că va deveni un nou trend în această vară.

Rihanna a purtat un machiaj cu eyeliner alb și a arătat fabulos

Machiajul purtat de Rihanna ne-a atras datorită liniei de eyeliner alb. Dacă atunci când ne imaginăm un cat-eye avem în gând eyelinerul negru, machiajul Rihannei întrece această limită și dă startul unui nou trend perfect pentru vară.

În afară de dunga de eyeliner, look-ul Rihannei este destul de simplu: sprâncene îngrijite, ten luminos, ruj nude și mascara aplicată cu măsură.

Machiajul cântăreței ne-a cucerit tocmai prin simplitate, dar și prin versatilitate. Look-ul său poate fi purtat atât într-o zi obișnuită, la o plimbare în parc sau chiar la un eveniment cu ștaif. Nu ești convinsă? Iată-l purtat de Kristen Stewart la Cannes, accesorizat cu câteva perle mici aplicate peste. Eyelinerul alb contribuie la crearea unui look extrem de diafan, adăugând un plus de rafinament și luminozitate în ochii purtătoarei. În galeria foto de mai sus, ți-am pregătit recomandările noastre de produse care te vor ajuta să obții acest tip de machiaj.

Machiajul Rihannei cu siguranță va da startul unui nou trend în această vară. Suntem sigure că îl vom vedea și la festivaluri, acolo unde obișnuim să purtăm look-uri mai îndrăznețe. Tot pentru festival ți-am pregătit și 13 produse noi de machiaj care te vor ajuta să îți exprim cu ușurință creativitatea în materie de make-up.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com