regina elisabeta fotografie nemaivazuta printul harry meghan markle

Regina Elisabeta are o fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle în livingul Palatului Buckingham

Poate că Regina Elisabeta a II-a se află în fruntea monarhiei britanice, dar, înainte de toate, este la fel ca orice bunică: și-a decorat casa cu fotografii înrămate ale nepoților ei. Regina Elisabeta are o fotografie nemaivăzută cu Prințul Harry și Meghan Markle în livingul Palatului Buckingham.

Ieri, Regina Elisabeta a II-a a avut o audiență privată cu George Brandis, înaltul comisar australian în Marea Britanie, în  livingul Palatului Buckingham. În imaginile de la întâlnirea celor doi, un reporter al revistei Hello a văzut o fotografie înrămată cu Prințul Harry și Meghan Markle. În imagine Meghan apare într-o rochie bleu ținând mâna pe pieptul Prințului Harry, îmbrăcat într-un costum albastru. Nu este clar când și unde a fost făcută poza, însă revista Hello speculează că ar putea fi o fotografie de la logodna celor doi, care nu a fost făcută publică.

regina elisabeta fotografie nemaivazuta printul harry meghan markle

Este cunoscut faptul că Regina Elisabeta și Prințul Harry sunt foarte apropiați, așa că nu e de mirare că aceasta și-a decorat casa cu fotografii ale nepotului său și ale frumoasei lui soții. Într-un interviu acordat BBC după anunțarea logodnei, Meghan Markle a vorbit cu foarte multă dragoste despre Regină: „E incredibil să pot să o cunosc prin ochii lui, nu doar prin respectul și onoarea pe care i le poartă în calitate de monarh, dar prin dragostea pe care o are pentru ea în calitate de bunică. Este o femeie incredibilă“.

Foto: Northfoto, Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro