Momentul în care Prințul Harry o vede pe Meghan Markle te va emoționa

Regina Elisabeta le-a dăruit o casă de vacanță Prințului Harry și lui Meghan Markle

Ce tineri căsătoriți nu își doresc propria lor casă la început de căsătorie? Făcând parte din familia regală, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor avea o singură casă, ci trei. Aparent, cuplul a închiriat o casă în Cotswolds, pe lângă cea de la Kensington Palace, iar ultimele zvonuri arată că a mai primit încă una în dar, de la Regina Elisabeta.

Regina Elisabeta le-a dăruit o casă de vacanță superbă Ducelui și Ducesei de Sussex

Așa cum era de așteptat, Regina Elisabeta le-a oferit în dar o superbă casă de vacanță tinerilor căsătoriți, Prințul Harry și Meghan Markle.

Proprietatea este localizată în împrejurimile Sandringham Estate, unde își petrece deobicei timpul familia regală. Tot aici, Regina Elisabeta deține una dintre casele ei preferate și este locul unde le-a dăruit și Prințului William și lui Kate Middleton proprietatea Anmer Hall, după ce s-au căsătorit.

Casa de vacanță a lui Meghan și Harry datează din vremea Regelui Edward al VII-lea, casă pe care acesta i-a dăruit-o fiului său, viitorul Regele George al V-lea, în anul 1893.

Conform publicației Metro, casa este „excentrică” și amintește de „trei pub-uri Merrie England puse la un loc”. Ceea ce nu sună tocmai rău, nu? Un alt detaliu amuzant este numele acesteia, „The Bachelor’s Cottage” (Căsuța Burlacului).

În prezent, proprietatea este atât casă de vacanță, cât și biroul oficial al angajaților de la Sandringham. Așadar, Ducele și Ducesa de Sussex vor fi nevoiți să facă renovări înainte de a se putea muta acolo.

Iată și o fotografie cu superba casă a tinerilor căsătoriți:

Regina Elisabeta le-a dăruit o casă de vacanță superbă Prințului Harry și lui Meghan Markle

Regina Elisabeta le-a dăruit o casă de vacanță superbă Prințului Harry și lui Meghan Markle

Foto: Northfoto, Wikipedia

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com