Reese Witherspoon era rușinată de corpul ei, în adolescență

Reese Witherspoon era rușinată de corpul ei, în adolescență

Astăzi o femeie de succes, cu o carieră cinematografică înfloritoare, care tocmai și-a făcut debutul în modă și care este admirată în lumea întreagă, Reese Witherspoon a fost cândva o adolescentă plină de complexe și nesigură pe sine. Greu de crezut, nu-i așa? Dar majoritatea dintre noi putem rezona cu această perioadă dificilă din viața unei femei.

Cel mai recent film în care apare Reese Witherspoon, A Wrinkle In Time, este despre o adolescentă pe nume Meg care se chinuie să se integreze în colectivul de la școală. Tatăl ei (om de știință) a dispărut cu cinci ani în urmă, iar ea pleacă în căutarea lui, în spațiu, alături de fratele ei mai mic, și trei vrăjitoare – Reese Witherspoon, Oprah și Mindy Kaling. În acest context, Reese Witherspoon a vorbit cu despre adolescența ei pentru GLAMOUR UK.

Cum era Reese Witherspoon în adolescență

„M-am dezvoltat târziu”, a dezvăluit Reese. „Când aveam 14 ani, toate celelalte fete aveau sâni și altele, iar eu eram foarte rușinată, pentru că nu aveam. Mă asundeam în vestiar și îmi schimbam hainele în așa fel încât nimeni să nu îmi vadă corpul”, a relatat frumoasa actriță. Greu de crezut că Reese, care astăzi este o femeie atât de puternică și sigură pe sine, a avut vreodată nesiguranțele acestea. De-a lungul anilor, vedeta a trecut printr-o mulțime de experiențe care au transformat-o, printre care chiar și o relație abuzivă.

Din fericire, complexele lui Reese Witherspoon au fost temporare, iar ea a ajuns să lupte din greu pentru a schimba standardele la care ar trebui să se ridice femeile în societatea de azi. Pe noi ne-a inspirat în acest sens cu discursul ei despre ambiția feminină.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com