reese-witherspoon-despre-relatie-abuziva-trecut

Reese Witherspoon a vorbit despre o relație abuzivă din trecut

Reese Witherspoon a vorbit deschis despre o fostă relație abuzivă din tinerețea ei, în numărul de martie al revistei „O, The Oprah Magazine”. Actrița apare pe coperta intitulată „The New Superheroes” împreună cu colegele ei de platou din mult așteptatul film „A Wrinkle In Time” – Mindy Kaling și Oprah Winfrey.

Witherspoon este una dintre actrițele aflate în spatele inițiativei Time’s Up, lansată în ianurie 2018 și care își propune să pună capăt discriminării de gen și lipsei de egalitate la locul de muncă. Datorită implicării sale atât în această campanie, cât și în mișcarea #MeToo, actrița a fost destul de vocală referitor la hărțuire, lucru pe care l-a și trăit pe propria ei piele, profesional și personal.

În luna octombrie anul trecut, Reese a dezvăluit că a fost victima unui act de agresiune sexuală când avea 16 ani, iar acum a vorbit despre un alt incident din viața sa.

Actrița de 41 de ani a recunoscut că în trecutul ei a avut o relație în care era abuzată psihologic și verbal, lucruri care au afectat-o profund pe termen lung.

reese-witherspoon-despre-relatie-abuziva-trecut

Întrebată care a fost cel mai dificil lucru pe care a trebuit să îl facă în viața ei, răspunsul actriței a fost relația abuzivă din care nu i-a fost deloc ușor să iasă.

„Faptul că am avut puterea să mă apăr singură m-a schimbat în profunzime. Tocmai de aceea am acum puterea să spun „Da, sunt o persoană ambițioasă!” pentru că înainte cineva încerca în permanență să îmi ia acest lucru” a mărturist ea.

reese-witherspoon-despre-relatie-abuziva-trecut

Despre ambiție, Reese Witherspoon a mai vorbit de-a lungul anilor, iar în noiembrie 2015 a primit aplauze în jurul lumii după ce a urcat pe scena Galei GLAMOUR Women of the Year, la Carnegie Hall în New York, s-a uitat în sală, unde sute de fete așteaptau cu nerăbdare și a spus: „Eu cred că ambiția nu e un cuvânt urât.

„Un studiu al Universității Columbia a descoperit că o femeie ambițioasă este percepută ca fiind mult mai egoistă și mai puțin demnă de a primi un loc de muncă în comparație cu un bărbat. M-am gândit că este nevoie să schimbăm felul în care este privită ambiția” a mai spus Witherspoon în revista O.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com