Rochii pline de strălucire în a şaptea zi la Cannes

Jessica Chastain, Barbara Palvin şi Adrien Brody au păşit ieri pe covorul roşu la premiera peliculei lui Steven Soderbergh, „Behind the Candelabra“ la a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. GLAMOUR îţi prezintă cele mai frumoase rochii ochite pe covorul roşu.

Jessica Chastain, Barbara Palvin şi Adrien Brody au păşit ieri pe covorul roşu la premiera peliculei „Behind the Candelabra“ la a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes. Alături de ei, Matt Damon şi Michael Douglas au fost şi ei prezenţi la premiera filmului lui Steven Soderbergh. Pe covorul roşu au mai defilat Petra Nemcova, Rosario Dawson, Kylie Minogue şi Milla Jovovich.
Superba Sharon Stone şi-a făcut şi ea apariţia pe Croazetă, afişând o siluetă de invidiat la cei 55 de ani ai săi, într-o fascinantă rochie albastră Roberto Cavalli.

A 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes este în plină desfăşurare, pe covorul roşu făcându-şi deja apariţia nume precum Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Nicole Kidman, Cara Delevingne, Emma Watson, Julianne Moore, Kirsten Dunst, Jessica Biel, Marion Cotillard şi Zoe Saldana.

GLAMOUR te ţine la curent cu toate noutăţile de pe Croazetă şi îţi prezintă cele mai frumoase rochii văzute pe covorul roşu între 15 şi 26 mai! Intră în galeria foto pentru a admira zeci de ţinute impresionante.

Foto: Hepta