Olga Kurylenko: fosta fată Bond a devenit un adevărat fashion icon

Cu două filme în promovare luna aceasta, Olga Kurylenko a fost cea mai prezentă vedetă pe covorul roşu. Iar ţinutele alese de rusoaică au fost cu adevărat la înălţime!

Ţi-o aduci aminte cu siguranţă în rolul fetei Bond din „Quantum of Solace“, acolo unde l-a sedus şi abandonat pe Daniel Craig. Iar dacă ai făcut (la fel ca noi!) o mică obsesie pe serialul „Magic City“ atunci eşti mai mult decât familiarizată cu talentele actoriceşti ale rusoaicei şi mai ales cu frumuseţea ei misterioasă. Însă până să apară cel de-a doilea sezon al serialului (în vara aceasta!), Olga a fost mai mult decât ocupată cu promovarea celor două filme-eveniment în care joacă: „Oblivion“, SF-ul în care apare alături de Tom Cruise şi cea mai recentă peliculă a lui Terrence Malick, „To the Wonder“, acolo unde joacă alături de o distribuţie de nota 10 (Ben Affleck, Rachel McAdams şi Javier Bardem).

Până să o urmărim şi pe ecrane în aceste două producţii, să o admirăm cum se cuvine pe Olga Kurylenko în apariţiile fără cusur de pe covorul roşu.      

Foto: Hepta