Cei mai hot bărbaţi de la Cannes 2014

Am admirat în fiecare zi parada celor mai glam rochii de pe covorul roşu, aşa că e momentul să ne îndreptăm atenţia şi către cele mai hot apariţii masculine ale celei de-a 67-a ediţii a Festivalului de la Cannes. Iată care au fost cei nouă bărbaţi care ne-au făcut să suspinăm!

Am admirat în fiecare zi parada celor mai glam rochii de pe covorul roşu, aşa că e momentul să ne îndreptăm atenţia şi către cele mai hot apariţii masculine ale celei de-a 67-a ediţii a Festivalului de la Cannes.

Şi trebuie să o spunem din capul locului: şi această ediţie a festivalului a fost plină de staruri!

De la James McAvoy venit pe Croazetă să îşi promoveze pelicula The Disappearance Of Eleanor Rigby la starurile The Hunger Games Liam Hemsworth şi Sam Claflin, de la Ryan Reynolds (îndelung admirat pe covorul roşu alături de soţia lui, Blake Lively) ajuns pe Croazetă pentru a prezenta filmul The Captive la Mark Ruffalo şi colegul lui din Foxcatcher, Channing Tatum cu toţii au fost sub luminile reflectoarelor în aceste 12 zile.

Însă nimeni nu a primit atâta atenţie ca vechea noastră cunoştinţă: Ryan Gosling! Ajuns pe Croazetă (fără Eva Mendes!) la jumătatea săptămânii trecute, Ryan şi-a prezentat primul film din ipostaza de regizor şi scenarist: Lost River. Şi chiar dacă pelicula a primit o mulţime de critici, ocazia de a-l vedea pe Gosling din nou pe covorul roşu a fost… de nepreţuit.   

Intră în galeria foto pentru a-i admira pe toţi cei nouă bărbaţi care ne-au făcut să suspinăm la această ediţie de Cannes.

Foto: Hepta