10 cele mai iconice apariţii ale tuturor timpurilor pe covorul roşu al MET Gala

De-a lungul vremii pe covorul roşu al MET Gala au defilat multe dintre rochiile care au intrat în istorie. Am ales 10 dintre ele în cele ce urmează.

Cu o istorie de mai bine de 40 de ani (prima ediţia, numită pe atunci Costume Institute Gala, a avut loc în 1971), MET Gala este unul dintre cele mai celebre (şi exclusiviste) evenimente organizate în fiecare an în New York.

Prezidat din1995 de Anna Wintour, redactor şef al ediţiei americane Vogue, evenimentul este organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru celebrul Metropolitan Museum of Art. Şi îşi face foarte bine treaba! Anul trecut suma strânsă a depăşit 9 milioane de dolari iar „biletul“ din acest an a costat nu mai puţin de 25.000 de dolari. Da, pentru fiecare invitat!

Dacă anul acesta vedetele s-au întrecut în a etala ţinute care mai de care mai preţioase, de la rochii cu trenă până la mini-uri acoperite cu sute de paiete, iar anul trecut trendul punk a fost la loc de cinste de-a lungul vremii pe covorul roşu al MET Gala au defilat multe dintre rochiile care au intrat în istorie.

Din 2004 şi până în ziua de astăzi am ales 10 dintre cele mai iconice apariţii ale tuturor timpurilor pe covorul roşu al MET Gala: fie că le-am adorat, fie că ne-au şocat cu toate ni s-au întipări în minte. 

Intră în galeria foto pentru a le admira pe toate.

Foto: Hepta

Adriana Matei
contact@misshypewit.com