Reacția Reginei Elisabeta Prințul Charles mămico

Reacția Reginei Elisabeta când Prințul Charles o numește „mămico“ este tot ce ai nevoie să vezi astăzi

În cadrul evenimentului organizat cu ocazia zilei de naștere a monarhului britanic, Prințul Charles i s-a adresat Reginei Elisabeta cu apelativul „mămico“, iar reacția acesteia este tot ce ai nevoie să vezi astăzi. Iată momentul amuzant. 

La sfârșitul săptămânii trecute, Regina Elisabeta a împlinit a 92 de ani. Evenimentul nu putea trece neobservat așa că Regina a fost sărbătorită printr-un concert ce a avut loc la Royal Albert Hall. Momentul neașteptat al serii a avut loc imediat după ce Regina Elisabeta a urcat pe scena unde Prințul Charles se afla alături de artiștii care au cântat la eveniment.

Prințul Charles, în vârstă de 69 de ani, a ținut un discurs în onoarea Reginei. A început prin a i se adresa acesteia cu „Majestatea Voastră…“, apoi a adăugat „mămico“, toată sala izbucnind în urale și aplauze. La auzul apelativului personal, Regina a făcut ochii mari de surprindere.

Vezi mai jos momentul amuzant:

Bineînțeles, momentul a fost îndelung comentat pe Twitter…

Printre artiștii care au cântat la evenimentul dedicat aniversării Reginei s-au numărat Sir Tom Jones, Kylie Minogue, Craig David, Anne-Marie, Shawn Mendes, Ladysmith Black Mambazo, dar și Sting și Shaggy.

La concert au fost prezenți și membrii familiei regale britanice, printre care și Prințul Harry împreună cu Meghan Markle. Fosta actriță a purtat o frumoasă rochie cu capă albastru închis.

Reacția Reginei Elisabeta Prințul Charles mămico

Meghan Markle a fost prezentă la concertul aniversar dedicat Reginei Elisabeta

Kate Middleton a lipsit de la eveniment din cauza sarcinii ei avansate. În această dimineață ea a fost internată în spital în primele etape ale travaliului.

În fiecare an, Regina Elisabeta își sărbătorește ziua de două ori: o dată pe 21 aprilie, când este ziua ei de naștere și în a doua sâmbătă a lunii iunie, când are lor evenimentul Trooping The Color.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro