Priyanka Chopra și Nick Jonas își vor sărbători logodna în India

Priyanka Chopra și Nick Jonas își vor sărbători logodna în India

După ce zvonurile au circulat fără întrerupere că Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit fără ca aceștia să confirme oficial știrea, iată că cei doi plănuiesc să își sărbătorească logodna și să își aducă familiile la un loc în Mumbai, India.

Priyanka Chopra și Nick Jonas plănuiesc să își sărbătorească logodna în India

Următorul pas în relația cuplului Chopra – Jonas? Ei bine, o petrecere imensă în Mumbai, unde urmează ca ambele familii să se cunoască. Zvonul a fost stârnit de ziarul indian DNA India, care cita că Chopra plănuiește weekendul acesta o serată împreună cu prietenii și familia ei în Mumbai, unde se va alătura și familia lui Nick Jonas.

Se pare că petrecerea a fost programată pentru 18 august, la o lună după ziua de naștere a lui Priyanka și o lună după ce se presupune că Jonas ar fi cerut-o în căsătorie. Apropiații actriței sunt de părere că aceasta va profita de ocazie pentru a face un anunț oficial în legătură cu relația ei.

Cuplul continuă să fie rezervat, astfel că nu a împărtășit niciun detaliu despre festivitățile viitoare. Cu toate acestea, o sursă a declarat pentru publicația People că „Nick și familia sa vor zbura în India pentru a îi întâlni familia lui Priyanka”.

Nu este prima dată pentru Nick Jonas când călătorește în India. În urmă cu două luni, Priyanka a plecat împreună cu acesta în Mumbai, unde au petrecut timp cu familia ei. Priyanka i-a cunoscut și ea la rândul său părinții lui Nick, cu două săptămâni înainte de vizita în Mumbai, după ce acesta a invitat-o la nunta unui membru al familiei lui în New Jersey.

Cuplul a mai fost văzut petrecând timp cu Joe, fratele lui Nick și fostul membru al trupei Jonas Brothers, și logodnica acestuia, actrița din Game of Thrones, Sophie Turner.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com