Priyanka Chopra a povestit despre experiența ei în India cu Nick Jonas

Priyanka Chopra a povestit despre experiența ei în India cu Nick Jonas

Până de curând, Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au abținut să vorbească despre presupusa lor relație. Lucrurile s-au schimbat odată cu întoarcerea din călătoria pe care au avut-o recent, când Priyanka a povestit despre experiența ei cu Nick Jonas în India.

Priyanka Chopra a povestit despre călătoria ei cu Nick Jonas în India

Conform publicației People, Priyanka Chopra a confirmat prima dată că zvonurile că ar avea o relație cu fostul membru al trupei Jonas Brothers, pe când lua parte la evenimentul Voguex Saks Hamptons Dinner de la Wolffer Estate Vineyard, joia trecută.

„Începem să ne cunoaștem și cred că a fost o experiență incredibilă pentru Nick. Asta mi-a spus el. Chiar cred că s-a simțit excelent”, a povestit Priyanka despre călătoria recentă din India.

Aparent, în timpul acestei vacanțe, Chopra i-a făcut cunoștință lui Nick cu mama ei și au participat împreună la nunta unei prietene de-ale ei. La începutul acestei veri, Priyanka l-a însoțit și ea pe Nick Jonas la nunta unuia dintre verișorii acestuia. Tot atunci a luat avânt și zvonul că ar fi fost văzuți purtând inele asemănătoare.

 

Cu toate astea, Priyanka ține să menționeze că nu consideră această călătorie ca fiind un pas important în relația lor, ci pur și simplu o parte a vieții. „Întreaga mea viață este despre călătorii. Odată la două săptămâni mă urc la bordul unui alt avion. Familia mea călătorește, prietenii mei călătoresc cu mine. Nu este mare lucru pentru mine, este cât se poate de normal.”

Priyanka a mai descris și cum ar arăta întâlnirea ei ideală, pentru ea fiind crucial să se afle într-un mediu care să îi permită să ajungă să o cunoască foarte bine pe cealaltă persoană.

„Nu aș vrea ca întâlnirea să aibă loc în timpul unei alte activități. Aceasta nu este o întâlnire. Este un lucru pe care îl faci împreună cu cineva, însă întâlnirea este important să se întâmple între două persoane fiind ele însele, având posibilitatea de a petrece timp împreună și de a își arăta dragostea una față de cealaltă. Pentru mine este important să fii atent la cealaltă persoană, să ții la ea și să fii cu ea”, a mai spus Priyanka Chopra.

 

 

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com