Privirea tăioasă a lui Kate Middleton către Camilla la nunta regală este acum virală pe Twitter

Privirea tăioasă a lui Kate Middleton către Camilla la nunta regală este virală pe Twitter

Weekendul trecut a fost unul extrem de interesant. Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle a acaparat feedurile de pe social media și ne-a ținut lipiți de ecranele televizoarelor sau ale telefoanelor. Nu am putut să nu observăm un moment crucial: privirea tăioasă a lui Kate Middleton către soacra ei, Camilla Parker Bowles.

Primele fotografii oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle au apărut deja și sunt de-a dreptul adorabile. Totuși, cele mai delicioase momente nu au apărut pe site-urile oficiale, ci în timpul filmărilor live. Kate Middleton a privit-o tăios pe Camilla Parker Bowles, iar internetul a reacționat pe Twitter.

Privirea lui Kate Middleton către Camilla Parker Bowles

Nu știm ce i-a zis Camilla lui Kate la un moment dat în timpul ceremoniei, însă cert este că nu prea i-a convenit Ducesei de Cambridge, întrucât i-a aruncat o privire extrem de tăioasă, dar subtilă, pe sub pălărie.

Se spune că relația dintre Camilla și Kate este una nu foarte apropiată. Internauții sunt de părere că s-a simțit tensiunea dintre ele două la nunta regală, tocmai fiindcă au stat una lângă alta. Totuși, nimeni nu va ști cum a decurs conversația dintre ele la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, și ce a făcut-o pe Kate să reacționeze prin acea grimasă.

Se spune că relația este una tensionată între Camilla și Kate

Se spune că relația este una tensionată între Camilla și Kate

Momentul amuzant dintre cele două a fost surprins de mai mulți fani care urmăreau ceremonia în acele momente prin transmisiunea live, și distribuit în masă pe Twitter și alte rețele sociale, devenind viral.

Evenimentul în sine a fost grandios, ridicându-se la nivelul tuturor așteptărilor. Beauty look-ul lui Meghan la nuntă a avut la bază frumusețea naturală și simplitatea, și a surprins plăcut. Coafura lui Meghan Markle pentru nuntă a fost realizată în doar 45 de minute!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com