Prințul William cavaler de onoare la nunta Prințului Harry

Prințul William va fi cavalerul de onoare la nunta Prințului Harry

Dacă încă nu știm cine va fi domnișoara de onoare la nunta regală, am aflat că Prințul Harry îl va avea pe fratele său mai mare pe post de cavaler de onoare. 

A mai rămas atât de puțin până la cea mai așteptată nuntă a anului!
Cu cât se apropie mai repede nunta regală a Prințului Harry cu Meghan Markle, cu atât începem să adunăm din ce în ce mai multe informații despre cum va arăta și cum se va desfășura minunatul eveniment. Dacă până acum am aflat cine se va ocupa de aranjamentele florale și tortcât va costa estimativ ziua cea mare și cine va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, astăzi aflăm cine va fi cavalerul de onoare.

Prințul Harry l-a rugat pe fratele său mai mare să-i fie cavaler la nuntă, iar Ducele de Cambridge a acceptat bucuros. Vestea a fost făcută publică astăzi pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Conform Palatului Kensington, Prințul William a fost onorat să accepte acest rol și abia așteaptă să-și susțină fratele mai mic la nunta acestuia de pe 19 mai. Palatul Kensington a postat și o fotografie adorabilă din copilăria celor doi frați: Prințul William și Prințul Harry par să fie întrerupți din joaca de-a polițiștii.

Prințul Harry a fost cavalerul de onoare la nunta din 2011 a Prințului William cu Kate Middleton.

Și Meghan Markle și-a ales deja domnișoara de onoare. Se pare că fosta actriță va încălca protocolul regal alegându-și o domnișoară de onoare, care are un titlu și un rol diferit faţă de chief bridesmaid, aşa cum se obişnuieşte în Anglia. Nu a fost dezvăluit încă numele acesteia, dar Us Weekly spune că este foarte posibil să fie una din prietenele ei apropiate: actrița Priyanka Chopra (care, în urmă cu câteva zile, a confirmat că a va fi prezentă la nuntă), fosta colegă din serialul Suits, Sarah Rafferty sau stilista Jessica Mulroney.

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle va avea loc pe 19 mai.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro