Prințul William Prințul Harry frați vitregi

Prințul William și Prințul Harry au doi frați vitregi

Avem impresia că știm atât de multe despre Prințul William și Prințul Harry [totuși iată 10 lucruri pe care (probabil) nu le știai despre familia regală britanică]. Dar Internetul abia a descoperit aceștia au doi frați vitregi despre care nu se știe mai nimic. 

Este vorba de cei doi copii ai Camillei Parker-Bowles, soția Prințului Charles. Cei doi frați vitregi ai Prințului William și ai Prințului Harry sunt Tom Parker Bowles, un critic gastronomic foarte respectat și cu o mulțime de premii la activ și Laura Lopes, care nu este atât de cunoscută publicului.

Prințul William și Prințul Harry au doi frați vitregi

Tom și Laura alături de mama lor, Camillei Parker-Bowles

Laura duce o viață destul de privată de când mama ei s-a căsătorit cu Prințul Charles și nu se cunosc prea multe detalii despre ea. Este căsătorită cu un expert contabil, fiul unui baron, și au împreună trei copii. În urmă cu câțiva ani ea fost corespondent pentru revista britanică Tatler apoi a trecut în lumea artei, administrând mai întâi The Gallery Space din Londra, iar apoi, în 2005, a fondat Eleven Gallery.

Prințul William și Prințul Harry au fost prezenți la nunta Laurei, iar aceasta și una din fetițele ei au fost domnișoare de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Cel mai probabil, Laura și fratele ei, Tom, vor participa și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai.

Foto: Northfoto, Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro