Printul William si Kate Middleton

Prințul William și Kate Middleton: portret de familie

Palatul Kensington a făcut publică o nouă fotografie cu familia Prințului William. Însă nu este vorba despre orice fotografie, ci de felicitarea de Crăciun care va ajunge la cei apropiați cuplului.

Deși Kate Middleton este însărcinată pentru a treia oară și suferă de hypermesis gravidarum (sarcină toxică), această a fost văzută de câteva ori în public și participând la cele mai importante evenimente. Iar de fiecare dată a arătat minunat. Așa cum ne așteptam deja, felicitarea de Crăciun a familiei regale arată perfect, iar Prințul George și micuța Charlotte sunt adorabili. Hmm, ce trebuie să facem ca să primim și noi una?!

Iată cum arată felicitarea de Crăciun a familiei regale

Nu-i așa că sunt MINUNAȚI? William zâmbește alături de soția sa, Ducesa de Cambridge, și de Prințul George și Prințesa Charlotte. De asemenea, ținutele lor sunt perfect coordonate. Kate poartă un costum format din două piese în aceeași culoare ca rochița micuței Charlotte, în timp ce Prințul William a ales să poarte un costum negru simplu accesorizat cu o cravată albastru deschis.

Nici de data asta, micuțul George nu a renunțat la outfitul lui preferat format din pantaloni scurți și o cămașă simplă. Cu siguranță cel mic este nerăbdător să vină Moș Crăciun, mai ales că își dorește cu ardoare să primească o…mașină de poliție.

Foto: hepta

 

erika
erika.chivu@ringier.ro