Prințul William și Kate Middleton 7 ani de căsnicie

Prințul William și Kate Middleton au aniversat 7 ani de căsnicie

O nouă nuntă regală este la orizont, însă ziua de ieri a fost dedicată nunții Ducelui și Ducesei de Cambridge. Prințul William și Kate Middleton au aniversat ieri șapte ani de căsnicie.

Palatul Kensington a publicat ieri pe Instagram o fotografie de la nunta Prințului William cu Kate Middleton, care a avut loc pe 29 aprilie 2011. În imagine, cei doi apar într-o mașină decapotabilă făcând cu mâna mulțimii de fani venite să sărbătorească alaturi de ei nunta regală. Mașina are o plăcuță pe care scrie ,,proaspăt căsătoriți” și este plină de baloane (inclusiv două cu inițialele celor doi).

https://www.instagram.com/p/BiJYhovhZL8/

La șapte ani de la nuntă, Kate Middleton și Prințul William sunt mai fericiți ca niciodată. Abia ce a venit pe lume cel de-al treilea copil al lor, un băiețel ce poartă numele Louis Arthur Charles, sau pe scurt, Prințul Louis. Ducele și Ducesa de Cambridge se pregătesc și pentru nunta Prințului Harry, care va avea loc peste trei săptămâni.

William și Kate au căpătat atenția întregii lumii în urmă cu o decadă, când a început relația lor de iubire. De atunci publicul le-a urmărit fiecare mișcare – vacanțele, despărțirea și împăcarea, dar mai ales nunta, văzută de peste trei miliarde de oameni de pe întreg mapamondul.

Chiar dacă unii jurnaliști au afirmat că Prințul William și Kate Middleton s-au învârtit în aceleași cercuri sociale pe când erau adolescenți, varianta general acceptată este că cei doi s-au cunoscut în primul an la Universitatea St. Andrews, în anul 2001. Au locuit în același cămin, la St. Salvator’s Hall, și au făcut mai multe cursuri împreună. În cele din urmă, o poveste de dragoste a luat naștere – mulțumită, în mare parte unei prezentări de modă, unde Kate a purtat o ținută provocatoare.

Intră în galeria foto pentru a vedea cele mai memorabile momente ale cuplului regal. 

Pentru mai multe fotografii cu familia regală, stai cu ochii pe albumul lor foto, care este updatat cu fiecare apariție a unei fotografii noi.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro