Prințul William s-a ras în cap

Prințul William s-a ras în cap, iar utilizatorii de Twitter adoră noul său look

După o vizită recentă la Spitalul de Copii Evelina London, fanii Casei Regale au remarcat cu stupoare că Prințul William s-a ras în cap. Noul look a surprins pe toată lumea, însă schimbarea nu a fost una atât de dramatică, luând în considerare faptul că William începuse să își piardă aproape de tot părul din zona creștetului.

În timp ce noi eram distrase visând la cum va arăta petrecerea burlăcițelor pentru Meghan Markle, Prințul William s-a ras în cap.

Prințul William s-a ras în cap

Noul său look nu a reușit să le îndepărteze pe admiratoarele sale feminine, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa Prințului, pe Twitter.

 

 

 

„Îmi place cum îi stă Ducelui cu părul scurt!”, a scris o utilizatoare pe Twitter, ca răspuns la o postare despre noua tunsoare a Prințului William. „Absolut iubesc noul look al Ducelui de Cambridge. Cu siguranță îl porți cu stil și grație”, a mai scris cineva. „Iubesc noua tunsoare a Prințului William. Îl face să arate încrezător în sine, forțos și puternic într-un mod asumat. De asemenea arată foarte bine. E atât de atrăgător într-un mod aristrocat”, a comentat o altă persoană.

Ei bine, faptul că Prințul William s-a ras în cap a fost o mișcare cu adevărat riscantă, însă majoritatea reacțiilor au fost pozitive.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com