Meghan Markle si Printul Harry

Prințul Harry va invita două foste iubite la nunta sa

În cazul în care nu era destul de discutată și așteptată nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iată o nouă informație despre aceasta! Conform publicației Daily Mail, se pare că Prințul Harry plănuiește să își invite două dintre fostele sale iubite la nuntă.

Două dintre fostele iubite ale Prințului Harry vor lua parte la nuntă

Aparent, atât Chelsy Davy cât și Cressida Bonas vor primi invitații la nunta regală a Prințului cu Meghan Markle.

„Harry a rămas prieten cu Chelsy și Cressida, așa că cele două vor fi acolo. Înainte de a lua această decizie, Harry s-a asigurat că nimeni nu a ținut pică nimănui după despărțire și cu siguranță că Meghan este și ea de acord”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Conform reportajului se pare că Meghan Markle nu are nimic împotrivă ca cele două foste iubite ale viitorului ei soț să fie prezente în ziua cea mare.

Chelsy Davy fosta iubita a Printului Harry invitata la nunta acestuia

Prințul Harry a început să se întâlnească cu Chelsy Davy în 2004, iar cei doi s-au cunoscut în Cape Town, pe când Harry își luase un an pauză după liceu înainte de a intra la facultate. Relația lor a suferit mai multe rupturi de-a lungul timpului, urmând ca în 2011 să se termine complet. Cu toate acestea, cei doi au rămas prieteni.

Cât despre Cressida Bonas, Prințul a cunoscut-o în mai 2012 prin intermediul Prințesei Eugenie. În urma unor reportaje din 2013, Prințul Harry era gata să se așeze la casa lui cu Bonas, însă aceasta nu era pregătită, în mare parte din cauza diferenței de vârstă dintre ei.

Cressida Bonasm fosta iubita a Printului Harry invitata la nunta acestuia

Nunta Prințului Harry cu Meghan Markle va avea loc pe 19 mai 2018.

Foto: Northfoto

 

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com