Prințul Harry Meghan Markle primul turneu regal

Prințul Harry și Meghan Markle vor pleca în primul lor turneu regal

Palatul Kensington a anunțat că Prințul Harry și Meghan Markle vor pleca, în toamnă, primul lor turneu regal. Iată ce țări vor vizita. 

Prințul Harry și Meghan Markle, care abia s-au întors dintr-o lună de miere secretă, vor pleca în primul lor turneu regal în toamnă. Palatul Kensington a anunțat pe Twitter că Ducele și Ducesa de Sussex vor începe turneul regal în Australia, apoi vor vizita Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă.

Astfel, Prințul Harry și Meghan Markle calcă pe urmele Prințesei Diana și ale Prințului Charles. Primul turneu regal al celor din urmă a început în Australia și a continuat apoi în Noua Zeelandă, în 1983.

Știam deja că cei doi vor merge împreună în Australia, Meghan anunțând că îl va însoți pe Prințul Harry în Sydney pentru o nouă ediție a Jocurilor Invictus, pe care acesta le patronează. Olimpiada militarilor răniți în teatrele de operații se va desfășura între 20 și 27 octombrie.

Ce se va întâmpla în timpul acestor vizite regale? Meghan Markle și Prințul Harry vor cunoaște oameni din fiecare țară, pentru a stabili relații bune și legături apropiate, dar este de așteptat ca cei doi să respecte eticheta și cerințele culturale ale fiecărei destinații.

Până atunci, noua Ducesă de Sussex va pleca mâine împreună cu Regina Elisabeta într-o vizită oficială în Cheshire. La dorința suveranei, ele vor călători împreună cu trenul regal. Va fi pentru prima dată când Meghan va merge la un eveniment oficial fără a fi însoţită de soţul ei. Conform publicației Daily Mail, nici măcar Prinţul William sau Kate Middleton nu au fost invitați de Regină să călătorească cu trenul regal.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro