Prințul Harry și Meghan Markle se mută la Palatul Kensington

Prințul Harry și Meghan Markle se mută la Palatul Kensington

Până acum, Prințul Harry și Meghan Markle locuiau la Nottingham Cottage, o casă cu două dormitoare, aproape de cea în care locuiesc Prințesa Eugenie și logodnicul ei. Ducele și Ducesa de Sussex se pregătesc să se mute la Palatul Kensington. 

De la nunta lor din mai, Prințul Harry și Meghan Markle au avut un program încărcat (iar acesta nu s-a încheiat, cei doi pregătindu-se pentru primul lor turneu regal), dar atunci când au ceva timp liber, cei doi nu-l petrec la Palatul Kensington. Până acum, Ducele și Ducesa de Sussex au stat la Nottingham Cottage, o casă cu două dormitoare, aproape de cea în care locuiesc Prințesa Eugenie și logodnicul ei, Jack Brooksbank.

Asta până acum, pentru că Harry și Meghan se pregătesc să se mute… peste drum.

Conform publicației MailOnline, Meghan și Harry se vor muta în casa lor permanentă: într-un apartament la Palatul Kensington. Noua casă a cuplului a trecut printr-o renovare de mai bine de un an, care a costat 1.4 milioane de lire sterline.

Apartamentul, situat în partea de vest a palatului, are 21 de camere, iar Meghan și Harry vor fi vecini cu Prințul William și Kate Middleton, care locuiesc și ei în palat.

Nu este clar dacă Prințul Harry și Meghan Markle se vor muta în noua locuință până vor pleca în primul lor turneu regal sau după. În perioada 16 octombrie și 31 octombrie, Ducele și Ducesa de Sussex vor vizita Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă.

Potrivit itinerariului, Meghan Markle și Prințul Harry vor începe turul lor regal în Sydney, Australia, unde se pare că vor locui într-un conac elegant numit Villa del Mare, cu patru zile înainte de începerea Jocurilor Invictus, mai precis pe 20 octombrie. De acolo vor porni către Fraser Island în Australia, înainte de a se îndrepta spre Suva, Fiji. Pe 25 octombrie vor vizita Nadi, Fiji și Nuku’alofa, Tonga, înainte de a se reîntoarce în Sydney pe 26 octombrie, după ce vor fi dus la bun sfârșit partea Regatului Tonga din turul regal. Turul se va termina în Noua Zeelandă, cu opriri în Wellington, Abel Tasman, Auckland și Rotorua.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro