Prințul Harry și Meghan Markle: primul sărut în public

Deși sărutul este o acțiune obișnuită, se pare că atunci când Prințul Harry face acest lucru, întreaga lume se entuziasmează.

Prezenți la Jocurile Invictus, Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut pentru prima dată apariția în public ca un cuplu. Deși ne-am bucurat enorm când i-am văzut pe cei doi ținându-se de mână și zâmbind ca doi îndrăgostiți, iată că cei doi au făcut mai mult de atât și s-au sărutat! Iar noi avem dovada.

Intră în galeria foto pentru a vedea pozele cu cei doi sărutându-se în timp ce se aflau la Jocurile Invictus din Toronto.

Deși cuplul a vrut să fie cât mai discret încă de la începutul relației, iată că cei doi nu se mai feresc. Chiar dacă la Jocurile Invictus cei doi nu au stat unul lângă celălalt, Meghan a stat alături de prietenul ei, Markus Anderson, iar Prințul Harry a stat alături de Melania Trump, a doua zi cei doi au sosit la eveniment ținându-se de mână, acesta fiind un simbol al seriozității în ceea ce privește relația lor (conform unui expert în eticheta regală).

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro