Prințul Harry și Meghan Markle a doua apariție publică

Prințul Harry și Meghan Markle au avut parte de ovații la a doua apariție publică

Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat ieri un post de radio din sudul Londrei. Cuplul a fost a fost primit cu ovații de mulțimea de fani din fața radioului. 

Ca și la prima apariție publică de la anunțarea logodnei, și de această dată Prințul Harry și Meghan Markle au fost așteptați de o mulțime numeroasă de fani. Cei doi au au vizitat postul de radio Reprezent 107.3FM în Brixton, sudul Londrei, pentru a vedea activitatea stației în formarea tinerilor în domeniul media și pentru a afla mai multe despre modelul radioului de utilizare a muzicii și a mass-media pentru impactul social.

Deși este abia cea de-a doua apariție publică importantă pentru Meghan, pare că actrița de 36 de ani se obișnuiește foarte repede cu rolul de membru activ al familiei regale britanice. Aceasta a pășit încrezătoare alături de logodnicul ei și și-a păstrat zâmbetul pe buze pe tot parcursul întânirii.

Pentru această apariție, Meghan a ales un palton camel de la Smythe și o eșarfă în aceeași culoare de la Jigsaw, deasupra unui pulover Marks and Spencer și a unor pantaloni negri Burberry.

Prințul Harry și Meghan Markle a doua apariție publică

Prințul Harry și Meghan Markle a doua apariție publică

Prințul Harry și Meghan Markle au salutat mulțimea prezentă în fața postului de radio

Prințul Harry și Meghan Markle a doua apariție publică

Meghan a făcut cu mâna fanilor care s-au strâns în număr foarte mare în fața postului de radio pentru a vedea cuplul regal.

Foto: Hepta, Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro