Prințul Harry a renunțat la o tradiție regală din dragoste pentru Meghan Markle

Prințul Harry a renunțat la o tradiție regală din dragoste pentru Meghan Markle

Prințul Harry nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de soția sa, Meghan Markle. Cea mai recentă dovadă de dragoste? A renunțat la o tradiție regală foarte veche pentru Meghan.

Prințul Harry a renunțat să ia parte la un eveniment de dragul lui Meghan Markle

Aparent, familia regală a fost plecată weekendul trecut în vacanță în Scoția. Până acum nu pare cu nimic deosebit, însă vacanța a avut loc la proprietatea lor de la Balmoral Castle, care aparține familiei din anul 1852 și este locul unde participă adesea la vânătoarea tradițională de cocoși sălbatici. Chiar dacă Prințul Harry a participat mereu în ultimii ani, de data aceasta a ales să nu ia parte la vânătoare, iar multă lume a fost de părere că această decizie vine în urma dragostei pentru animale a soției sale.

Există zvonuri conform cărora Prințul a mai renunțat înainte și la alte partide de vânătoare de dragul soției sale. Conform publicației The Sun, la vânătoarea de anul trecut, o sursă regală a spus că „va fi o problemă, având în vedere că Meghan militează pentru drepturile animalelor și nu apreciază sub nicio formă vânătoarea”, în vreme ce „Harry adoră această activitate și nu a lipsit niciodată de la Boxing Day, dar dacă va trebui să renunțe la tradițiile regale pentru a nu o supăra pe soția sa, atunci așa va face fără nicio problemă, chiar dacă va surprinde câteva persoane”.

Meghan Markle a vorbit adesea despre câinii pe care i-a salvat și adoptat înainte să îl cunoască pe Prințul Harry, iar acum cei doi au un labrador împreună despre care am aflat de curând cum îl cheamă.

Dacă Meghan a reușit să îl influențeze pe Prințul Harry, se pare că nu a avut același efect asupra Prințului George: juniorul a fost fotografiat în timp ce participa pentru prima dată la vânătoarea de cocoși sălbatici.

Foto: Hepta

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com