printul harry contract prenuptial meghan markle

Prințul Harry refuză să semneze un contract prenupțial înainte de nunta cu Meghan Markle

Prințul Harry nu vrea să semneze un contract prenupțial înainte de nunta cu Meghan Markle. Iată de ce. 

A mai rămas fix o lună până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar viitorii însurăței se pregătesc intens pentru ziua cea mare. Deși ne-am aștepta ca cei doi să semneze un contract prenupțial înainte de nuntă, dat fiind că Prințul Harry are o avere considerabilă, se pare că acest lucru nu se va întâmpla.

Conform publicației The Daily Mail, Prințul Harry nici nu vrea să audă de un astfel de acord cu viitoarea sa mireasă. „Nu a fost niciun semn de întrebare în mintea lui Harry legat de semnarea unui contract prenupțial. El e sigur că mariajul său va ține pentru totdeauna, așa că nu are de gând să semneze nimic“, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

De altfel, în Marea Britanie, contractele prenupțiale nu sunt atât de populare pe cât sunt în Statele Unite, și nici nu au întotdeauna titlu executoriu prin lege. Conform legilor britanice, „în prezent, un acord prenupțial nu are aceeași pondere ca o hotărâre judecătorească și nu va fi „în mod automat“ aprobat sau aplicat de o instanță engleză sau galeză în cazul unui divorț și/sau a unui dezacord.“ Deși se poate semna un contract prenupțial, acesta ar putea fi cu ușurință evitat sau ignorat în cazul unui divorț.

Conform publicației Express, nici Prințul William și nici Prințul Charles nu au semnat acorduri prenupțiale înainte să se căsătorească, așa că este posibil ca Prințul Harry să fie înfluențat de ei în această decizie.

Prințul Harry a moștenit aproape 14 milioane de dolari de la mama sa, Prințesa Diana și mai are alte active care, însumate, se ridică la suma de 28 de milioane de dolari. Meghan Markle în schimb are o avere de cinci milioane de dolari de pe urma carierei ei.

În universul glamorous al celebrităţilor, contractele prenupţiale sunt absolut necesare. Acest lucru este de înţeles în condiţiile în care un divorţ poate transforma peste noapte un miliardar în milionar. Nimeni nu doreşte să repete istoria lui Britney Spears care s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, fără să semneze un astfel de contract, în ciuda avertismentelor celor apropiaţi. Rezultatul? În urma divorţului, cântăreaţa l-a făcut pe fostul ei soţ mult mai bogat decât îşi închipuia el că va fi vreodată. Însă există şi situaţii total opuse. Ți-am pregătit o trecere în revistă a celor mai ciudate contracte prenupţiale de la Hollywood.

Contractele prenupțiale câștigă din ce în ce mai mult teren în rândul milenialilor. Dacă nu ești convinsă dacă vrei sau nu să faci un astfel de contract, noi îți prezentăm câteva motive pentru care e bine să faci un contract prenupțial.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro