printul-harry-meghan-markle-valentines-day

Cum vor petrece Prințul Harry și Meghan Markle Valentine’s Day

Prințul Harry și Meghan Markle vor petrece primul Valentine’s Day logodiți, nu așa cum probabil te aștepți, cu cină romantică și flori, ci într-o călătorie oficială în Scoția. Se pare că pentru regalități escapadele de Valentine’s Day sunt dictate de muncă, nu de romantism.

Kensington Palace au anunțat săptămâna aceasta că cei doi urmează să viziteze Edinburgh pe 13 februarie, continuându-și astfel șirul de apariții publice regale. Cea mai recentă apariție a fost cea de la Premiile Endeavour Fund din Marea Britanie, unde Markle a ținut primul său discurs regal.

Prințul Harry și Meghan Markle vor vizita castelul istoric din Edinburgh, se vor opri la cafeneaua aflată sub egida Social Bite, o organizație care își donează încasările persoanelor fără adăpost, iar în final vor lua parte la o ceremonie dedicată realizărilor tinerilor, care va marca Scottish Year of Young People de la Palatul Holyroodhouse.

Nu se știe încă oficial cât timp va petrece cuplul în Scoția, însă primul lor Valentine’s Day de la logodnă cel mai probabil că va implica fie mai mult timp în Scoția, fie timp petrecut pe drum înapoi în Anglia, fie încărcându-și bateriile după călătorie. Singura întrebare care rămâne este ce cadouri își vor face cei doi.

Anul trecut în octombrie, cu doar câteva zile înainte ca relația Prințului Harry cu starul din „Suits” să devină publică, acesta a achiziționat un tablou intitulat „Everybody Needs Somebody to Love” pentru o persoană specială. Tabloul în cauză este format din două pânze care puse una lângă cealaltă formează un singur corp. Pânza din stânga arată un baiat și o fată care merg ținându-se de mână, în vreme ce pe pânza din dreapta poți citi cu litere albastre „Everybody Needs Somebody to Love”.

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească în luna mai. Deși nu știm prea multe despre cum va arăta nunta, știm ce tradiție va încălca în ziua nunții și cum va arăta petrecerea burlăcițelor.

 

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com