Barack Obama si Printul Harry

Prințul Harry i-a luat un interviu lui Barack Obama

În ultimii ani, prietenia dintre Barack Obama și Prințul Harry a evoluat din ce în ce mai mult. Aceștia se vizitează atunci când au ocazia și merg împreună la cele mai importante evenimente.

Palatul Kensington a anunțat pe Twitter că Prințul Harry i-a luat un interviu fostului președinte al Americii, iar noi abia așteptăm să-l vedem.

În clipul postat de Palatul Kensington, Harry îi explică procesul de intervievare lui Barack Obama, iar acesta îl întreabă dacă este nevoie să folosească un accent britanic. Deși Prințul Harry îi spune că nu este nevoie de accentul britanic, acesta îl avertizează pe Barack să nu facă pauze lungi între fraze pentru că dacă va face asta îi va arunca privirea severă.

Bineînțeles, toată această tachinare este într-un sens distractiv, așa cum este și interviul dintre cei doi.

În interviul acordat Prințului Harry, Obama vorbește despre planurile sale de viitor și ce vrea să realizeze prin fundația sa, Obama. Dar și despre cum au fost ultimele zile pe care le-a petrecut la Casa Albă. Așa că pregătește-ți cutia cu șervețele pentru că acest interviu va avea și o parte nostalgică.

Iată o parte din interviul dintre Barack Obama și Prințul Harry

 

Întregul interviu va apărea pe 27 decembrie 2017.
Foto: Hepta

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro