Prințul Harry a devenit un beauty idol

Prințul Harry a devenit un beauty idol

Credeați că doar alegerile de beauty ale Ducesei de Sussex sunt urmărite îndeaproape de persoane din toată lumea? Prințul Harry a devenit un beauty idol pentru bărbații britanici, iar dovada stă în cifrele unui studiu de piață.

Nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry nu a atras atenția doar asupra ei. Deși a încălcat standardele regale de frumusețe cu coafura ei preferată (messy bun), un alt detaliu neobișnuit de beauty a fost observat în cazul Prințului Harry.

Barba Prințului Harry a creat un nou trend

Potrivit unui studiu de piață, vânzările la produse pentru îngrijirea bărbii au crescut cu 226% în ultimii trei ani pe piața britanică. Allure numește asta efectul Prințului Harry, barba sa roșcată părând să fie cauza acestei schimbări de piață. Mai ales în contextul în care toată lumea se aștepta să renunțe la ea pentru nuntă conform tradiției, lucru care nu s-a întâmplat.

Prințul Harry a devenit un beauty idol tocmai datorită aspectului îngrijit al bărbii sale. Mai mulți bărbați din Marea Britanie au început să renunțe la aparatul de ras și să cumpere produse de îngrijire a părului facial, potrivit studiului de piață.

Iar barba nu este singurul lucru legat de aspectul fizic la care Prințul Harry este atent. Avem informații că Meghan Markle l-a ajutat pe Prințul Harry să slăbească înainte de nuntă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com