Prințul George și Prințesa Charlotte jucându-se la meciul de polo

Prințul George și Prințesa Charlotte jucându-se la meciul de polo al tatălui lor este tot ce ai nevoie să vezi astăzi

Ieri, Prințul George și Prințesa Charlotte, împreună cu mama lor, au asistat la un meci de polo caritabil la care a participat Prințul William. Cei mici s-au jucat în iarbă și au făcut-o pe mama lor să râdă cu gura până la urechi. 

A fost un weekend plin pentru familia regală britanică! Sâmbătă a avut loc Trooping the Colour, parada de ziua Reginei Elisabeta, iar ieri, Kate Middleton și copii au asistat la un meci de polo caritabil în Gloucestershire, la care a participat Prințul William.

Prințul George și Prințesa Charlotte au fost surprinși de fotografi alergând și jucându-se în iarbă. Alături de ei au fost și verisoarele de gradul al doilea, Savannah și Isla Phillips, împreună cu mama lor, Autumn Phillips, soția vărului Prințului William.

La un moment dat însă, micuța Charlotte a acaparat toată atenția făcând tot felul de mișcări acrobațice, inclusiv încercând să stea în cap. Momentul a făcut-o pe Ducesa de Cambridge să râdă cu gura până la urechi. Cel mai mic membru al familiei regale britanice, Prințul Louis, a rămas acasă.

Intră în galeria foto pentru a vedea fotografii adorabile cu Prințul George și Prințesa Charlotte de la meciul de polo al tatălui lor. 

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro