Prințul George și Prințesa Charlotte au un nou animal de companie

Ca orice familie, fie ea sau nu regală, există un moment în care se extinde cu câte un membru patruped.

În 2012, Ducele și Ducesa de Cambridge îi spuneau bun-venit în familie unui cocker spaniol, Lupo. De ieri seară, Lupo nu mai este singurul animal de companie al familiei regale, Kate Middleton surprinzând cu o nouă dezvăluire: Prințul George și Prințesa Charlotte au primit și ei un patruped, dar ceva mai mic.

Photos officielles du Prince William, de sa femme Catherine Kate Middleton, la duchesse de Cambridge, et de leur fils le Prince George de Cambridge, a Londres, le 19 aout 2013. La famille pose dans le jardin de chez Kate avec leurs chiens Lupo et Tilly. Britain's Prince William and his wife Catherine, Duchess of Cambridge, pose in the garden of the Middleton family home in Bucklebury, southern England, with their son Prince George, cocker spaniel Lupo (R) and Middleton family pet Tilly, in this undated photograph released in London August 19, 2013.

Un hamster. Noul animal de companie al celor doi copii din familia regală este un hamster pe nume Marvin. Într-o vizită la Palatul Hampton Court, Ducesa a împărtășit această veste cu Darcey, o fetiță de nouă ani. Se pare că aceasta i-a mărturisit copilei că Prințesa Charlotte, care a împlinit zilele trecute un anișor, este îndrăgostită de Marvin, mai ales pentru că îi gădilă fața cu mustățile lui.

Ducesa a mai adăugat că a avut și ea, când era copil, două animale de companie similare– o pereche de porcușori de guineea, Salt și Pepper (n.r. Sare și Piper).

Abia așteptăm să vedem și noi fotografii cu Charlotte și George jucându-se cu noul lor prieten.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro