Prințul George a împlinit 5 ani

Prințul George a împlinit 5 ani

Prințul George a împlinit ieri cinci ani, iar părinții lui au dat publicității un portret oficial adorabil al băiatului. 

Așa cum au făcut și în anii precedenți de ziua de naștere a băiatului, Prințul William și Kate Middleton au dat publicității un nou portret al Prințului George. Micul prinț, care părea mult mai timid în portretele din anii trecuți, zâmbește cu gura până la urechi în noua fotografie. Poza a fost făcută de fotograful Matt Porteous, în grădina Clarence House, după botezul Prințului Louis, pe 9 iulie.

În textul care însoțește fotografia cu Prințul George, publicată de Palatul Kensington pe Twitter, Prințul William și Kate Middleton mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-au primit cu ocazia aniversării primului lor copil.

Cu câteva zile înainte de aniversarea Prințului George, micuțul a primit un cadou important: Monetăria Regală a emis o monedă comemorativă în cinstea micuțului prinț. Moneda de 5 lire din argint are pe o față o imagine cu Sfântul Gheorghe (George, în engleză) care se luptă cu balaurul, iar pe partea cealaltă este un portret al Reginei Elisabeta.

„Nașterea Prințului George a schimbat cursul istoriei Marii Britanii și suntem bucuroși să marcăm cea de-a cincea aniversare a viitorului nostru rege“, a spus Nicola Howell, director de afaceri pentru consumatori la Monetăria Regală.

Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când se întâmplă asta. Monetăria Regală a emis monede speciale și în primii doi ani de viață ai Prințului George, cu ocazia aniversării zilei lui de naștere, dar și cu ocazia botezului lui.

Foto: Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro