Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar

Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar

Prințul Charles este cel care o va conduce sâmbătă pe Meghan Markle la altar, după ce tatăl ei a anunțat că nu va participa la nuntă din motive de sănătate. 

Conform unui comunicat de presă publicat de Kensington Palace, „Meghan Markle a ales ca Prințul de Wales să o conducă la altar, acesta fiind încântat să o primească în familia regală pe domnișoara Meghan Markle”.

Prințul Charles a luat decizia fără precedent de a o conduce pe logodnica fiului său la altarul de la Capela St George din Windsor, sub privirile atente a milioane de oameni din întreaga lume.

După ce ne-am întrebat cu toții cine o va conduce până la urmă la altar pe Meghan Markle, a fost de așteptat ca mama acesteia, Doria Ragland, să fie cea care va veni în locul lui Thomas Markle, al cărui înțelegere cu paparazzi aproape că a umbrit cea mai importantă zi din viața fiicei sale. Majoritatea fanilor familiei regale este fericită cu decizia pe care a luat-o Meghan Markle, însă au existat și voci care ar fi preferat-o în schimb pe mama ei.

Prințul Philip, în vârstă de 96 de ani, va fi și el prezent la ceremonie, după ce și-a revenit cu succes în urma operației de șold pe care a suferit-o luna trecută.

În vreme ce mama lui Meghan Markle se pregătește să o cunoască pe Regina Elisabeta și mulțimile de oameni adunați în vecinătatea Castelului Windsor încep să crească, s-ar părea că Meghan Markle și Prințul Harry pun astăzi capăt dramei cauzate de familia ei în ultimele zile.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com