Prințesa Eugenie a purtat o rochie de mireasă Peter Pilotto

Prințesa Eugenie a purtat o rochie de mireasă Peter Pilotto

Ce poate fi mai grozav decât o nuntă regală? Două nunți regale într-un singur an! Astăzi, Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank și-au unit destinele la Capela Sf. George de la Castelul Windsor. Purtând o rochie de mireasă semnată de Peter Pilotto, Prințesa Eugenie a fost de-a dreptul fermecătoare.

Prințesa Eugenie a sosit la Capela Sf. George împreună cu tatăl ei, Prințul Andrew, purtând o rochie superbă și care reprezintă totuși o alegere intrigantă, având în vedere că brandul britanic Peter Pilotto este mai puțin cunoscut.

Un alt detaliu interesant legat de alegerea rochiei îl constituie croiala de pe spatele acesteia, care îi face vizibil spatele Prințesei Eugenie. La 12 ani, nepoata Reginei Elisabeta a fsuferit o operație majoră, iar 16 ani mai târziu aceasta și-a dorit ca rochia ei de mireasă să dezvăluie această operație, în speranța de a inspira și de a aduce un omagiu celor care se confruntă cu scolioza.

Primele fotografii de la nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

După ce s-a speculat că rochia va fi creată de designeri precum Erdem, Stella McCartney sau Jenny Packham, apariția Prințesei Eugenie a fost o surpriză bine venită.

Spre deosebire de majoritatea mireselor, Prințesa Eugenie a știu încă de la început cu precizie cum va arăta rochia ei. Într-un interviu pentru Vogue UK, aceasta a vorbit despre faptul că rochia de mireasă a fost singurul lucru pe care l-a știut cu exactitate.

Primele fotografii de la nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

„Din momentul în care am anunțat nunta, am știut instant cine va fi designerul și cum va arăta rochia”, a spus Prințesa.

O altă decizie neașteptată a reprezentat-o faptul că nu a purtat voal, optând în schimb pentru o tiara absolut minunată. O decizie de altfel inspirată, având în vedere vântul puternic din ziua cea mare.

Primele fotografii de la nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank

Intră aici și vezi toate fotografiile de la nunta regală.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com