Prințesa Eugenie a dezvăluit ce vedete vor fi invitate la nunta ei

Prințesa Eugenie a dezvăluit ce vedete vor fi invitate la nunta ei

O nouă nuntă se zărește la orizont, iar de această dată este vorba despre cea a Prințesei Eugenie. Pe 12 octombrie, aceasta se va mărita cu logodnicul ei, Jack Brooksbank. În timp ce Kate Middleton probabil că nu va ajunge la marele eveniment, pe lista invitaților la nunta Prințesei Eugenie se numără mai multe vedete.

Vedetele care vor participa la nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank

Se pare că lista invitaților este foarte lungă – The Mail on Sunday a informat că Jack și Eugenie se așteaptă la 850 de invitați, cu 250 mai mulți decât la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

De pe listă nu lipsesc nume importante, precum George și Amal Clooney, Robbie și Ayda Williams și bineînțeles, cuplul Beckham.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank vor urma exemplul Prințului Harry și Meghan și în ceea ce privește traseul cu trăsura, închiriată de însăși Regina. Trăsura, folosită de cele mai multe ori în vizitele Majestății Sale, conform Kensington Palace, „îi va plimba pe cei doi de-a lungul Windsor High Street și pe terenul din jurul Windsor Castle, cu o oprire la Castle Hill înainte de a se reîntoarce la Windsor Castle prin Cambridge Gate.”

În vreme ce au nenumărați prieteni și rude faimoase, este posibil ca o importantă figură regală să lipsească de la marele eveniment.

Potrivit publicației Express, este de așteptat ca sora lui Kate, Pippa Middleton, să nască oricând la mijlocul lunii octombrie, așadar în preajma datei pe care a fost fixată nunta Prințesei Eugenie. În mod normal, Kate va dori să fie alături de sora ei în acele momente, însă sperăm să reușească să participe la ambele evenimente.

Încălcând protocolul regal, cuplul a anunțat că va găzdui ceremonia în curtea din spatele casei lor. Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank se vor căsători în aceeași capelă unde și-au unit destinele și Prințul Harry cu Meghan Markle, după care își vor invita oaspeții la o petrecere în grădina propriei case, unde conform unei surse, plănuiesc să danseze până târziu în noapte.

Citește mai multe detalii despre nunta Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, aici.

Foto: Northfoto

Irina Munteanu
skipped.hb@gmail.com